Anvelope Resapate

      Gama de Anvelope Resapate pe care firma Kimera Importator Anvelope Resapate, vi le pune la dispozitie se imarte in urmatoare categorii:
 
 

 

Amprenta Anvelope Off Road 4x4 Resapate KIMEX
Amprenta Anvelope Off Road 4x4 Resapate tip SWAMPER
Amprenta Anvelope Off Road 4x4 Resapate tip SWAMPER

 

 

Mai jos vom incerca sa raspundem la cateva din cele mai importante si frecvente intrebari referitoare la Anvelopele Off Road si 4×4 Resapate:
 
1. Sunt Anvelopele 4×4 Resapate la fel de sigure ca si cele noi?                              DA!  Statisticile Departamentului America de Transport arata ca aproape toate anvelopele implicate in accidente de circulatie care au ca si cauza principala anvelope necorespunzatoare, au loc din cauza unor anvelope umflate insuficient sau foarte uzate. O anvelopa bine intretinuta, fie ea o anvelopa resapata sau o anvelopa noua, nu cauzeasa accidente.
 
2. Cat de mult rezista la uzura un Cauciuc Off Road Resapat?                                  Daca Cauciucul OffRoad Resapat este bine intretinut si folosit in parametrii normali, acesta va avea o durata de viata comparabila cu cea a unui cauciuc Off Road nou. Durata de viata a unui Cauciuc 4×4 Resapat  poate varia intre durata de viata a unui Cauciuc Nou si 75% din durata de viata a acestuia.
 
3. Daca diferenta dintre o Anvelopa Resapata si o Anvelopa Noua este practic foarte mica, care sunt totusi avantajele unei Anvelope Resapate?                                               Pretul! Anvelopele Resapate, fie ele Anvelope OffRoad, Anvelpe Camioane, sau Anvelope 4×4, costa cu pana la 60% mai putin decat o Anvelopa noua.